Metodické setkání speciálních pedagogů

Datum/Čas
Datum - 22. 10. 2024
Čas - 13:00 - 15:00

Místo události
Magistrát města Ostravy

Počet volných míst
8

teoreticko-praktické setkání s odborníky, kde se posluchači aktivně seznámí s možnostmi rozvoje jazykových dovedností u dětí předškolního věku a mladšího školního věku ve vztahu k budoucímu čtení. Jaké dovednosti jsou klíčové pro úspěšné čtení? Proč je důležité tyto dovednosti rozvíjet a jaká je jediná vědecky ověřená metoda rozvoje fonematického uvědomování v ČR? Jaké jsou možnosti v běžné MŠ/ZŠ nebo v přípravné třídě? Jak terapeuticky pracovat s dětmi na počátku školní docházky? Co se osvědčilo a na co dát pozor – konkrétní tipy a videoukázky, přínos práce s touto metodou.

Součástí bude také workshop + diskuse k tématu.

Prosíme, vezměte si s sebou psací potřeby vč. barevných pastelek či fixů.

Host: Mgr. Karolína Jarešová
Téma: Metoda Elkonin – adaptace pro větší kolektivy
Místo konání: Magistrát města Ostravy, místnost 206a
Cílová skupina: Speciální pedagogové

Snažíme se naším metodickým setkáním oslovit co nejvíce škol v oblasti ORP Ostrava. Z tohoto důvodu bychom rádi upozornili, že v případě velkého zájmu o aktivitu bude schválena registrace pouze jednomu/dvěma pedagogům z dané školy. Pokud by však nebyla naplněna celková kapacita, není problém, aby se aktivit účastnilo více pedagogů ze stejné školy. Rezervace jsou schvalovány nejpozději 3 pracovní dny před akcí. Děkujeme vám za pochopení!

 

 

Rezervace

Vstupenky/lístky

Registration Information

Svým souhlasem udělujete právo ke zpracování a uložení osobních údajů pro účely uvedené na stránce Ochrana osobních údajů

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
Kč0,00
Celková cena
Kč0,00