NEW!!! Zahájili jsme realizaci MAP III

Jak jsme již avizovali, realizace projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Ostrava II, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009132, byla ke dni 28. února 2022 ukončena. Aktuálně připravujeme veškeré podklady pro podání závěrečné zprávy o realizaci a finanční vypořádání projektu. Již nyní můžete nalézt výstupy MAP II – strategické dokumenty, strategický rámec investičních potřeb, evaluační zprávy, akční plán a další) na našem webu ZDE, realizované větší aktivity ZDE a souhrnné články z realizace projektu ZDE.

Jak to ale v životě bývá, když něco končí, něco nového začíná. Proto nám dělá velkou radost, že můžeme zároveň oznámit zahájení realizace projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Ostrava III. Realizace projektu byla zahájena 1. března 2022 a bude pokračovat až do 30. listopadu 2023. Nadále vám tak budeme přinášet informační servis a budeme zajišťovat prostor pro konzultace, diskusi a sdílení příkladů dobré praxe.

V současné době již připravujeme nutné dokumenty k úspěšnému zahájení a průběhu projektu, komunikujeme s většinou členů pracovních skupin i řídícího výboru MAP II pro jejich pokračování v MAP III a zároveň oslovujeme další aktivní školy a potencionální partnery pro jejich budoucí zapojení. Obsazení řídícího výboru, vrcholného orgánu projektu, se nejspíš nijak zásadně měnit nebude, což zaručí kontinuitu v rozhodování a nastavené spolupráci v území. Aktuálně také komunikujeme s aktivními školami v území o jejich budoucím zapojení do činnosti pracovních skupin. V případě zájmu o zapojení do pracovních skupin nebo o sdílení příkladů dobré praxe nás prosím kontaktujte – kontakty naleznete ZDE.