ICT revize u vás ve škole

Národní pedagogický institut ČR nabízí podporu při zavádění nové informatiky a digitálních kompetencí.

Vše o kompetencích

Záznam debaty s učiteli, kteří sdílejí své zkušenosti se zaváděním digitálních kompetencí ve svých školách.

Lektor pro celou sborovnu

První ze série workshopů pro celé sborovny nabídne účastníkům v různých aktivitách možnosti, jak propojit využívání digitálních technologií ve výuce s rozvojem digitálních kompetencí žáků. Zároveň pomůže s napojením klíčových digitálních kompetencí na obsah jednotlivých předmětů a v praxi si budete také moci vyzkoušet, co to znamená mít společný plán k rozvoji digitálních kompetencí žáků ve škole.

DIGI plovárny

DIGI plovárny jsou oblíbeným místem pro sdílení zkušeností mezi učiteli. Přijďte načerpat zkušenosti kolegů a podělit se o ty své na DIGI plovárnu. Vyberte si tematicky zaměřenou DIGI plovárnu a přihlaste se.

Osobní konzultace

Využijte možnost osobní konzultace, která je určená vedení školy, koordinátorům ŠVP, případně koordinátorům ICT, resp. všem, kteří v dané škole koordinují změny ve školním kurikulu. Stačí se obrátit na svého metodika ICT v krajském centru NPI ČR, který je klíčovou osobou, jež má komplexní přehled o realizaci podpory ve vašem kraji.

IT guru

Potřebujete odbornou pomoc při správě IT ve škole? Řešíte infrastrukturu, bezpečnost či finance na rozvoj IT? Chcete poradit se správou sítě? Chcete si udělat audit zabezpečení a stavu sítě své školy a nevíte, jak na to? Spolupráce s IT konzultanty pomůže nastartovat či vylepšit vaše strategické plánování v oblasti správy a rozvoje digitální infrastruktury školy. Naše databáze se neustále rozšiřuje.

Rádi posloucháte zajímavé podcasty? Poslechněte si nové díly KYBcastu nebo DIGI INu 😉